EvolveChat Yapay Zeka Teknolojileri Stajyer İlanı (14.05.2024)

Yayınlanma Tarihi: 14-05-2024

EvolveChat Yapay Zeka Teknolojileri: Stajyer Arıyoruz!

Şirketimiz Hakkında:

EvolveChat, Türkiye ve global ölçekte yapay zeka dönüşümüne öncülük eden bir teknoloji şirketidir. Türkiye’nin çeşitli sektörlerinden önde gelen firmalarla yapay zeka dönüşüm projeleri üzerinde çalışmaktayız.

Stajyerlik Programımız:  Frontend Web UI Geliştirici – AI Tabanlı Uygulamalar

Globalde milyonlarca kullanıcıya ulaşan, yapay zeka destekli web uygulamalarımızın frontend geliştirme, güncelleme ve sorun giderme süreçlerini yönetecek yetenekli bir Frontend Web UI Geliştirici arıyoruz.  Üniversite ve teknoparklardaki yetenekli öğrencileri bünyemize katmak için heyecanla bekliyoruz. Son basvuru tarihi 10.06.2024” dir.

Görev Tanimimiz;

1. Tasarım ekibi ve backend geliştiricilerle yakın işbirliği içinde, kullanıcı dostu ve etkileşimli web ara yüzleri tasarlamak ve geliştirmek.
  2. Yapay zeka destekli özelliklerin (örneğin, kişiselleştirilmiş içerik önerileri, chatbotlar gibi) web ara yüzüne sorunsuz entegrasyonunu sağlamak.
  4. Web uygulamalarının farklı tarayıcılarda ve cihazlarda (masaüstü, mobil, tablet) sorunsuz çalışmasını sağlamak için responsive tasarım prensiplerini uygulamak ve testler gerçekleştirmek.
  5. Web performansını optimize etmek, sayfa yükleme hızını artırmak ve SEO uyumluluğunu sağlamak için en iyi uygulamaları takip etmek.
  6. Mevcut web uygulamalarında hata ayıklama ve sorun giderme çalışmaları yapmak, sürekli iyileştirme ve güncelleme sağlamak.
  7. Kod kalitesini ve tutarlılığını korumak için kod incelemelerine katılmak ve test süreçlerine katkıda bulunmak.
  8. Frontend teknolojileri alanındaki gelişmeleri takip etmek ve yeni teknolojileri proje gereksinimlerine uygun olarak değerlendirmek ve uygulamak.

Aranan Nitelikler:

3. Responsive web tasarım prensiplerine ve mobil öncelikli geliştirme yaklaşımına hakim olmak.
  4. Versiyon kontrol sistemleri (Git gibi) konusunda deneyim.
  5. Web performans optimizasyonu ve SEO prensipleri hakkında bilgi sahibi olmak.
  6. API entegrasyonları ve veri görselleştirme konusunda tecrübe.
  7. Yapay zeka ve makine öğrenmesi kavramlarına aşinalık.
  8. İyi düzeyde İngilizce iletişim becerisi.
  9. Problem çözme, analitik düşünme ve sonuç odaklı çalışma yeteneği.
  10. Ekip çalışmasına yatkınlık ve iletişim becerilerinin güçlü olması.

Irtibat, Gokhan Tunç

info@evolvechat.com