EvolveChat Yapay Zeka Teknolojileri Staj İlanı (02.01.2024)

Yayınlanma Tarihi: 07-01-2024

Bölümümüze aşağıdaki ilan ulaşmıştır:

EvolveChat Yapay Zeka Teknolojileri: Stajyer Arıyoruz!

Şirketimiz Hakkında:

EvolveChat, Türkiye ve global ölçekte yapay zeka dönüşümüne öncülük eden bir teknoloji şirketidir. Türkiye’de AI sektöründe lider konumuna ulaşmayı hedefleyen firmamız, ülkenin ilk ve tek yapay zeka destekli Hukuk uygulaması HukukChat’i geliştirmiştir. Türkiye’nin çeşitli sektörlerinden önde gelen firmalarla yapay zeka dönüşüm projeleri üzerinde çalışmaktayız.

Stajyerlik Programımız:

Bizimle çalışacak parlak zihinler, Türkiye’nin en büyük yapay zeka firmasında değerli deneyim kazanma fırsatı bulacaklar. Üniversite ve teknoparklardaki yetenekli öğrencileri bünyemize katmak için heyecanla bekliyoruz.

Aradığımız Özellikler:

Dil Becerileri: İyi derecede İngilizce bilgisi, yazılı ve sözlü iletişimde etkinlik.

Problem Çözme Yeteneği: Karmaşık problemlere yaratıcı ve analitik yaklaşımlar geliştirebilen, eleştirel düşünme becerisi.

Takım Çalışması: Farklı disiplinlerden gelen takım arkadaşlarıyla işbirliği yapabilme ve ortak hedefler doğrultusunda çalışabilme.

Özgüven ve İnisiyatif: Kendi başına kararlar alabilme ve girişkenlik gösterme.

Öğrenmeye Açıklık: Yapay zeka ve ilgili alanlarda sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye hevesli.

Adaptasyon Yeteneği: Hızla değişen teknoloji ve proje gereksinimlerine hızla uyum sağlama.

Başvuru Süreci:

Eğer bu heyecan verici yolculukta bize katılmak istiyorsanız, lütfen özgeçmişinizi ve kısa bir motivasyon mektubunu info@evolvechat.com adresine gönderin. Başvurularınızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Irtibat, Yılmaz Koç

lmaz.koc@evolvechat.com